Jouw huis biedt je elke dag bescherming. Tegen weer en wind. Bescherming van de stralende zon en van de ongure wind en regen. Maar om dit goed te kunnen blijven doen is het van groot belang om je huis ook goed te onderhouden. Zo weten we waarschijnlijk allemaal wel dat het nodig is om regelmatig te schilderen en je kozijnen te onderhouden. Maar wist je dat je dak ook weleens aan vervanging toe is?

Duurzaam en waterdicht

De nummer één behoefte als het gaat om een dak is natuurlijk dat deze waterdicht is. Nog mooier is het als dit op een eenvoudige en duurzame manier geregeld kan worden. Dat kan nu met EPDM dakbedekking. EPDM is een zeer duurzaam en synthetisch rubber en is geschikt voor elk klimaat. Zo maak je jouw dak eenvoudig wind en waterdicht.

Vraag een professional of doe het zelf

Er zijn genoeg professionals die gespecialiseerd zijn in het vervangen van daken en het plaatsen van EPDM dakbedekking. Ben je zelf handig, dan kun je natuurlijk ook overwegen om het zelf te doen. Om het je nog makkelijker te maken is er een EPDM pakket gemaakt. Speciaal voor de doe-het-zelver zitten hier alle spullen in die je nodig hebt voor je dak. Op maat gemaakt voor jou dak, met een EPDM kit en speciale EPDM lijm.

Je dak kan weer een aantal jaar mee

Met dakbedekking van EPDM kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Zo kan een EPDM dak vaak tot wel 50 jaar meegaan. Die levensduur maakt het de investering ook meer dan waard, want jij kunt er zeker van zijn dat jouw dak je weer tegen alles beschermt. En voor die enkele uitzondering waarin er eerder iets mis gaat is er altijd nog de garantieperiode die je krijgt wanneer je EPDM dakbedekking aanschaft. Omdat het vertrouwen in EPDM zo groot is, zal dit ook terug te zien zijn aan de gegeven garantieperiode.

Op maat gemaakt

Omdat ieder dak anders is, zijn de EPDM pakketten ook altijd voor iedereen op maat gemaakt. Ben je zelf geen expert, laat je dan zeker adviseren door de servicemedewerkers van de winkel waar je jouw EPDM pakket aanschaft. Zij weten precies te vertellen waar je op moet letten en kunnen je van het beste advies voorzien. Een dak op maat dat binnen no time jouw oude dak heeft vervangen en geoptimaliseerd. Door jezelf of door de expert.