Oosterse lampen zijn ware blikvangers. Wat deze lampen zo uniek maakt zijn de honderden gaatjes of patronen in de lamp wat zorgt voor een mooie lichtspreiding. Wanneer u een Arabische lamp in huis haalt weet u zeker dat het gezellig wordt. In deze blog vertellen we hoe u deze mooie Arabische lampen kan combineren met verschillende interieurstijlen.

Wat zijn Oosterse lampen?

Oosterse lampen zijn te herkennen aan de vele figuren en gaatjes in het armatuur. Deze zijn ooit tot stand gekomen in Arabische landen zoals Egypte en Marokko. Bij Oosterse verlichting denkt u aan gouw aan een sprookjesachtige wereld en door de mooie lichtval geeft de lamp uw interieur een Oosters tintje. Wanneer u het licht aan zet brengt u gelijk sfeer in de ruimte.

Interieur combineren met Oosterse lampen

Men denkt vaak dat Oosterse lampen thuishoren in een donkere zetting met allerlei tierelantijntjes, een explosie aan kleuren, geweven kussens, goudgekleurde lampen en een Perzisch tapijt, maar dit is zeker niet het geval. U kunt Oosterse lampen rustig met andere stijlen combineren. Durf te combineren! Voor elke woon zetting vindt u wel een passend exemplaar. Houd u van een moderne setting? Ga dan voor een Oosterse lamp met minimalistische vormen en niet te veel poespas. Heeft u toch liever een romantische look? Ga dan voor een lamp met gestroomlijnde gaatjes in het armatuur. Wilt u toch wat minder opvallends? Kies dan voor een glazen tafellamp. Online worden er honderden verschillende Oosterse lampen aangeboden. 

Oosterse lamp kopen

Zoals hierboven beschreven kunnen Arabische lampen tegenwoordig in ieder interieur. Oosterse lampen zijn in veel kleuren en stijlen verkrijgbaar. Bent u zelf nou opzoek naar een Oosterse lamp? Bezoek dan nu onze website. Wij bieden een zeer ruim aanbod aan Oosterse lampen aan voor een goede prijs.