Op 14 februari is het zover: dan is het Valentijnsdag! Wil je dolgraag jouw geliefde verrassen met een leuk cadeau? Vaak kan het nog best moeilijk zijn om een origineel leuk geschenk te geven op Valentijnsdag. Zoek je inspiratie? In dit artikel bespreken we een aantal cadeau ideeën waar je jouw vriend of vriendin helemaal blij mee kunt maken op Valentijnsdag!

Valentijnscadeaus voor hem

Tegenwoordig zijn we van de generatie waar we gelijkwaardig zijn aan elkaar, en iedereen elkaar cadeaus kan geven op Valentijnsdag. Wat is er leuker dan aan je man een cadeau geven? Het is dus zeker een leuk idee om hem een originele gift te geven tijdens Valentijnsdag.

Waarschijnlijk geeft hij niet super veel om een bosje bloemen of een ander cliché valentijnscadeau. Maar met een gave poster of een personaliseerbare bierpul scoor je zeker punten. Eigenlijk zit je altijd goed als je cadeau met bier te maken heeft. Een valentijnscadeau voor hem kan een grappig cadeau zijn, of juist een handige gadget. 

Valentijnscadeaus voor haar

Cadeaus waarbij de vrouw lekker verwend kan worden doen het altijd goed. Zo kun je bijvoorbeeld een heerlijk voetmassageapparaat geven op Valentijnsdag. Je kunt hier kruiden of misschien een heerlijk geurend bruistablet bij geven om een ideaal geschenk voor een ontspannen avond te geven. Je hebt tegenwoordig allerlei soorten massageproducten, zelfs in de vorm van een dolfijn!

Vrouwen vinden het ook vaak fijn om producten te krijgen die ze helpt hun schoonheid te behouden. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een Lady Beauty manicure/pedicureset. 

Het ultieme Valentijnscadeau is een hotelovernachting! Verras daarom je Valentijn met een nachtje weg in een romantisch hotel. Met een arrangement wordt jullie verblijf nog specialer door de extra’s zoals: ontvangst met bubbels, ontbijtbuffet, een candlelight diner en een chocoladehart.