2020 was een krankzinnig jaar, daar zal iedereen het over eens zijn. Laten we hopen dat 2021 iets normaler wordt. Wat wil je veranderen in 2021, wat zijn jouw voornemens? Wat kan beter en welke doelen wil je behalen? Als je (nog) geen flauw idee hebt wat je nou eigenlijk moet in 2021, dan hebben wij een paar goede voornemens voor jou uitgezocht.

Minder uitgeven en meer sparen

Dit jaar heb je genoeg online kunnen shoppen, dus het wordt tijd om eens beter op de centjes te letten. Zorg ervoor dat je geld uitgeeft aan de dingen die je echt nodig hebt en probeer ook meer te sparen. 

Zoek meer contact op met je vrienden en familie

In deze tijd is het natuurlijk moeilijker om een bezoekje te brengen aan je familie en vrienden. Gelukkig hebben wij internet en social media! Een super handig middel om even te checken hoe het met ze gaat. In deze tijd zal iedereen zo’n berichtje extra waarderen.

Vaker sporten

Nu alle sportscholen gesloten zijn, is de drempel om te gaan sporten nog groter geworden. Toch is dit een belangrijk deel van onze gezondheid. Er zijn genoeg andere dingen wat je kunt doen om fit te blijven. Elke dag een rondje lopen helpt al enorm!

Iets nieuws leren

Als 2020 ons iets heeft gegeven dan is het tijd. We hebben nu veel meer tijd gekregen voor dingen, waar we hiervoor nooit aandacht aan zouden besteden. Een nieuwe taal, sport of hobby, nu is het beste moment om te beginnen.

Minder stressen

Het leven is momenteel al stressvol genoeg. Maak je niet druk over onnodige dingen, kijk liever naar de positieve kanten van het leven!