Iedereen wil toch wel een keer iets anders? Heb jij het idee dat je telkens in diezelfde restaurant beland? Dan is het tijd voor wat nieuws. In Utrecht kun je al gauw het gevoel hebben dat je alles al hebt gehad. Toch zijn er toch een paar geweldige hotspots die jij hebt waarschijnlijk over het hoofd hebt gezien. Wij hebben de meest heerlijke hotspots voor jou uitgekozen!

JackRabbit

The place to be! JackRabbit is een modern en uniek bar restaurant. De gastvrije sfeer en de karakteristieke gerechten maken dit restaurant zo speciaal. Er is van alles wat!

The Food Club

The Food Club houdt met iedereen rekening, niks is te gek. Heb jij allergieën of ben je vegetariër of veganist? Dan kan jij er vanuit gaan dat er rekening met je wordt gehouden. Het personeel weet de ins en outs van ongeveer elke allergie.

Pizza Beppe

Voor de echte liefhebbers onders ons, hebben we hier Pizza Beppe. Hier vind je die ouderwetse grote houtovens die elke pizza op zijn lekkerst bakt. Er wordt zelfs gezegd dat dit de allerbeste pizzeria is van Utrecht, proberen dus! Op het menu staan natuurlijk de welbekende pizza’s. 

The Streetfood Club

The Streetfood Club is een van de hipste restaurants van Utrecht. Met de ongekend heerlijk cocktails en het verrukkelijke eten, ben je hier niet weg te slaan. Terwijl je aan het genieten bent van de cocktail, nemen zij je mee op reis langs het eten uit de sloppenwijken van Mexico tot de straten van Bangkok.

Fico Urban Italian

Fico Urban Italian heeft heerlijk, echt italiaans eten. De keuken heeft een liefde voor onbekende producten en het verhaal hierachter. Met het eten dat iedere dag dagvers wordt gemaakt, proef je het verschil meteen.