Iedereen wil zich natuurlijk zo gezond mogelijk voelen. Als mens zijnde doen we dit door zo goed mogelijk voor onszelf te zorgen. Ons lichaam krijgt aandacht door een lekker warm bad of een massage en onze geest komt helemaal tot rust bij de yogales of een meditatie. Maar hoe zit het met de binnenkant van je lichaam? Door voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen en goed te eten, zorgen we voor een gezond en vitaal gevoel. De juiste voedingsstoffen zijn ontzettend belangrijk voor een zo optimaal mogelijk mentaal functioneren. Voedingsstoffen zijn tegenwoordig ook te vinden in supplementen. Dit zijn extra boosts aan de basisvoedingsstoffen die je al binnenkrijgt. Zo zijn er simpele multivitaminen, voedingsstoffen voor je darmen en nieren, én er zijn supplementen voor je hersenen! Deze voedingsstoffen worden Brain Support genoemd.

Hoe werkt Brain Support?

De hersenen zijn een complex netwerk van zenuwcellen die met elkaar kunnen communiceren via een soort boodschapper stofjes, met als doel de integrale werking van het lichaam aan te sturen. Bij een goed functionerend brein werken deze cellen goed en moeten de boodschappen effectief worden overgebracht. Voor het behoud van gezonde hersenen moeten ze voldoende zuurstof en voedingsstoffen aangevoerd krijgen vanuit het bloed. De voedingssupplementen van Brain Support helpen bij het versturen van dit soort boodschappen en zorgen voor een verhoogde concentratie en een verbetering van het geheugen. Tijdens stressvolle tijden helpen deze pilletjes je focussen, zodat je ten alle tijden mentaal goed aanwezig bent. De tabletten bevatten kruiden, extracten en half-vitamines die volgens de orthomoleculaire voedingsleer op elkaar zijn afgestemd in combinatie met aminozuren. Hierdoor geeft het tabletje een boost aan het geheugen, de concentratie en het geestelijk welzijn. Brain Support zorgt voor ondersteuning en verbetering. De manier waarop het werkt noemt men ‘synergetisch’. Dit houdt in dat alle voedingsstoffen die in dit supplement zitten, samen een groter effect bewerkstelligen dan wanneer je alle voedingsstoffen apart van elkaar zou binnenkrijgen. 

Brain Support is niet alleen voor ouderen

Vaak wordt gedacht dat Brain Support alleen voor ouderen is, omdat het brein van oudere mensen nu eenmaal sneller achteruit gaat dan het brein van een 30-jarige. Het is echter een fabeltje dat de voedingssupplementen alleen voor ouderen zijn. Brain Support kan door iedereen gebruikt worden die extra aandacht aan zijn of haar brein wil geven. Daarnaast kan het ook gericht en therapeutisch ingezet worden, vooral ten behoeve van cognitieve ondersteuning. Natuurlijk is Brain Support ook voor ouderen handig. Het onthouden van nieuwe feiten en gebeurtenissen wordt op een gegeven moment iets lastiger, maar dankzij Brain Support zal dat een stukje makkelijker gaan. Daarnaast kan Brain Support ook prima ingezet worden bij mensen met regelmatige stresssituaties, concentratieproblemen of ter aanvulling op een onregelmatige leefstijl of professionals met ambitie en carrièredrang.

Bron: Perfect Health