Een koffer organizer bestaat uit verschillende componenten, waardoor je alle benodigdheden voor een vakantie of weekendje weg netjes in kunt pakken. Elk component heeft andere afmetingen en is daardoor geschikt voor een ander deel van jouw bagage. Denk bijvoorbeeld aan een aparte zak voor schoenen, broeken en lingerie. Je kunt je bagage hierdoor makkelijk sorteren en terugvinden. Tevens zit er automatisch een limiet op de hoeveelheid bagage die je mee kunt nemen.

Een koffer inpakken zonder proppen

Een koffer inpakken gaat vaak gepaard met veel stress, keuzes moeten maken en proppen, zodra de rits niet meer dicht wil. De componenten van de koffer organizer hebben elk een eigen kleur en naam, waardoor je jouw bagage makkelijk kunt verdelen. De componenten hebben verschillende afmetingen, passend bij het soort kleding dat erin gaat.

De koffer organizer set bevat 6 packing cubes met onderstaande afmetingen:

  • 45 x 55 cm
  • 27 x 30 cm
  • 33 x 20 x 12 cm
  • 33 x 20 x 12 cm
  • 32 x 24 x 10 cm
  • 26 x 13 x 12 cm

Voor wie is de koffer organizer geschikt?

Een koffer organizer is geschikt voor mensen die moeite hebben met het inpakken van hun koffer, mensen die veel op reis zijn, maar ook voor mensen die vaak een nachtje weg moeten voor hun werk. De organizer is vooral geschikt voor handbagage en daarmee dus voor kortere reizen. Mocht je echt veel bagage mee willen nemen, zijn de afmetingen van de zakken wellicht te klein. Bedenk dus goed voor welk doel je de organizer wilt gebruiken.