De winter komt er bijna aan en om lekker warm, maar toch trendy te blijven hebben wij de perfecte oplossing gevonden. 

Een bluetooth hoofdband en muts zijn combinatieproducten waarmee je zonder draadjes via Bluetooth naar je muziek uit je telefoon kunt luisteren. Er zijn de speakers in de stoffen rand geplaatst die de muziek goed kunnen weergeven. Door de stof heb je een geluid wat zich een beetje verdeeld en daardoor klinken ze goed. Daarnaast kun je ook met de ingebouwde microfoon hands-free bellen en je krijgt bericht notificaties te horen als je een bericht binnen krijgt zoals bijvoorbeeld Wattsapp of SMS.

Geen koptelefoons meer

De hoge kwaliteit gebreide bluetooth muts houdt je hoofd lekker warm. Het stelt je daarnaast in staat om lekker naar je lievelingsmuziek te luisteren, zonder dat jij een extra koptelefoon hoeft te dragen

De ingebouwde Bluetooth stereoheadset biedt jou een geweldige geluidskwaliteit en doet dit in stijl met comfort. Deze smart hat is perfect voor in de gym, bij fitness, buitentraining. Denk maar aan: Hardlopen, skiën, schaatsen, wandelen, kamperen, de hond uitlaten. Of wat anders dat jij wenst te doen in de frisse lucht.

Het is eenvoudig en snel te koppelen met mobiele telefoons, tablets en andere Bluetooth apparaten. En terwijl jij beweegt kan je toch nog simpel door jouw afspeellijst gaan, oproepen beantwoorden en ophangen zonder jouw telefoon te hoeven gebruiken.

De ingebouwde oplaadbare batterij biedt een lange spreektijd of speelduur, met weinig oplaadtijd en levert een langdurige standby mogelijkheid. Het wordt heel gemakkelijk in één enkele maat geleverd die in de meeste gevallen goed past en het is ook wasbaar na het verwijderen van de elektronische smart unit.

Speel jouw lievelingsliedje af terwijl je wacht op de bus, jogt in de kou of gewoon lekker een mini-party (met jezelf) beleeft in de buitenlucht.