Dé ultieme gadget van het afgelopen jaar is het 3-in-1 oplaadstation voor je telefoon, EarPods en Smartwatch. Het oplaadstation zorgt ervoor dat je niet drie oplaadkabels nodig hebt, maar slechts één! Dit is handig als je niet zoveel stopcontacten naast je bed hebt of als je geen koffer met snoeren mee wilt nemen op vakantie. Het oplaadstation is niet alleen superhandig, maar ziet er ook stijlvol en kwalitatief goed uit.

Draadloze oplader voor je telefoon

Met dit oplaadstation kun je jouw telefoon draadloos opladen. De ingebouwde draadloze oplader is een Qi Fast Charger. De oplader laadt dus sneller op dan een gemiddelde oplader. De Qi Fast Charger is geschikt voor IPhone 8/8+, IPhone X, IPhone XR, IPhone XS, IPhone XS Max, Samsung Galaxy S8/S8+, Samsung Galaxy S9/S9+ en Samsung Galaxy Note 9. Merken als LG en Huawei kunnen ook draadloos opgeladen worden met dit product.

De voordelen van een 3-in-1 oplaadstation

Het grote voordeel van dit oplaadstation is dat je minder snoeren door je kamer hebt lopen. De meeste mensen hebben niet drie stopcontacten naast hun bed zitten en een heel stekkerblok is ook niet alles. Met dit oplaadstation kun je alles tegelijkertijd opladen zonder snoer, waardoor je bureau of nachtkastje er minder rommelig uitziet.

Je kunt het product bestellen bij Bol.com!