In de afgelopen jaren was het dragen van winterkleding eenvoudig, met de nadruk op comfort en warmte of glinsterende feestkleding. Maar de mode moet zich ook blijven aanpassen aan een nieuwe manier van zijn. Van leer tot quilten en fluwelen flitsen, de belangrijkste winterstukken zijn niet nooit gezien, maar nieuwe omstandigheden zorgen ervoor dat de trends anders worden gedragen dan in de jaren ervoor. 5 wintertrends om het dragen te overwegen voor de rest van 2020 en in het nieuwe jaar 2021.

Puffer jacket

De oversized stijl en het uitgesproken kleurenblok, het winter 2020 donsjack is ultra lang en minimalistisch, en is op zichzelf al genoeg om je stijl een beetje te upgraden.

Ruitjes

Eén klassieker, die je deze winter ook volop gaat zien, is de ruitjes trend. Je ziet de ruit terug op verschillende kledingitems, denk aan een stijlvolle winterjas met een prachtig ruitjes dessin of een mooie jumpsuit. Kleine of grote ruitjes, als all-over print of liever subtiel als accessoire, je kan het zo gek maken als je wilt!

Pofmouwen

Deze mouwen zijn altijd even wennen, maar wanneer je het eenmaal aan hebt wil je niet meer terug. Deze trend maakt je outfit extra bijzonder. Een simpele blouse met zulk soort mouwen, is geen simpele blouse meer!

Gewatteerde items

De gewatteerde trend-verspreid over jassen, rokken, en zelfs overhemden-zullen ambachtelijke fashionista’s blijven prikkelen, terwijl ze aan al onze winterslaap instincten toegeven. Om het risico van te veel overeenkomsten met uw slaapkamer dekbed te vermijden, kunt u spelen met gewatteerde scheidingen in neutrale kleuren en silhouetten.

Dierenprints 

Dit is een blijvertje! Zo zie je veel panterprint, zebraprint en slangenprint, maar er komt een nieuwe print bij dit seizoen, namelijk de krokodillenprint. Een superleuke print die je vooral in schoenen, tasjes en portemonnees ziet.