Wanneer je geen idee hebt wat je vandaag weer moet aantrekken, zijn de Instagramaccounts van fashion bloggers een oplossing! Op de Instagramaccounts van fashion bloggers vind je de allerleukste outfits terug volgens de laatste trends. Fashion bloggers hebben doorgaans veel samenwerkingen met bekende merken, waardoor hun kledingstijl altijd up to date blijft. We zetten de leukste accounts om te volgen op Instagram voor je op een rij.

Sophia Schönherr (@sophiadorena)

‘Just the girl next door who shares different looks from her closet.’

Sophia Schönherr is een Duitse fashion blogger die dagelijks mooie foto’s plaatst van outfits en accessoires. Ze heeft een stoere, casual stijl, waarin veel basic kleuren terugkomen, zoals zwart, wit en beige. Ze draagt veel kleding van H&M en ZARA. In haar stories plaatst ze linkjes naar de outfits die ze draagt op de foto’s. Zo kun je eenvoudig terugvinden, waar ze haar kleding gekocht heeft.

Fleur Raffan (@londonblogger)

Fleur Raffan is een Engelse fashion blogger uit Londen. Ze heeft een diverse kledingstijl met wederom veel basic kleuren, zoals wit, zwart en beige. In de basis zou je haar stijl kunnen omschrijven als casual chique. Ze gaat graag op reis, waardoor je foto’s in verschillende omgevingen terugziet op haar Instagram. Naast fashion maakt ze ook content over eten en drinken, reizen en beauty.

Chantal Baltes (@chantbaltes)

Chantal Baltes is een Nederlandse fashion blogger. Haar account groeit met de dag en ze plaatst inspirerende foto’s van kleding, schoenen en accessoires. Ook op haar Instagramaccount zie je vooral neutrale tinten.