Ristorante Pizzeria District 5

DISTRICT 5 IS DOOR ITALIE MAGAZINE UITGEROEPEN TOT 1 VAN DE 10 BESTE ITALIAANSE
RESTAURANTS VAN NEDERLAND! 

Zie www.italiemagazine.nl
 
CONTACT GEGEVENS

Restaurant District 5
Van der Helstplein 17
1073 AR Amsterdam
+31 (0)20 - 7700884
district5reservations@gmail.com
IBAN   NL77INGB0007315150
KvK 66092442
BTW nummer NL621324334B01
 

 

Johannes van Dam heeft District 5 een fantastische 9 gegeven! 

 

Met trots plaatsen wij de volgende link waarachter een artikel schuil gaat die District 5 bij de 20 beste restaurants van Benelux en Zwitserland schaart. Leest u hoe hoe wij ons als authentiek Italiaans restaurant staande houden tussen 1 en 2 Michelin sterren restaurants. Dank aan vrienden en klanten van District 5; deze dragen wij op aan jullie!

 

http://www.thedailymeal.com/20-best-restaurants-belgium-luxembourg-netherlands-and-switzerland-slideshow


 LEES OOK HET ARTIKEL ONDER MEDIA; uit de ''Castelli Romani'' (de prachtige heuvels bij Rome). Daniela Argentin en haar team heet u op alle dagen van de week ''Benvenuti'' bij Restaurant District 5 (Welkom!)Restaurant District 5 is een restaurant met authentieke Italiaanse keuken, en bevindt zich met een prachtig terras aan het pittoresque Van der Helstplein in de Amsterdamse Pijp (Zuid).Dit intieme pleintje aan de rustige kant van de Pijp, op een steenworp afstand van het Sarphatipark, is nog niet bij iedereen bekend. Met prachtige hoge platanen en gezellige avond-verlichting zou deze plek in elke willekeurig stadje in Italie gevonden kunnen worden. 

 

Het restaurant heeft met haar prachtige terras niet alleen buiten, maar ook binnen een ware Italiaanse uitstraling. In een ongedwongen, sfeervolle ambiance zet onze Italiaanse chef kok u de heerlijkste gerechten voor. Het 2-wekelijks wisselende menu garandeert het gebruik van verse, seizoensgebonden ingrediënten en bestaat uit diverse vlees-, vis- , en vegetarische gerechten en verschillende pasta's. De wijnkaart is met zorg samengesteld en in voorgaande jaren ontving het restaurant voor zowel de witte als de rode huiswijn wijn de 1e prijs in de Amsterdamse huiswijncompetitie van Iens.Daarnaast staat District 5 met een eervolle vermelding in de gerenommeerde Britse krant ''the Guardian'' als een van de 10 beste restaurants van Amsterdam

 

http://www.guardian.co.uk/travel/2011/jun/22/top-10-best-restaurants-amsterdam 

 

District 5 is ook zeer geschikt om met een grote groep te komen eten; in het souterrain is er een tafel die plaats biedt aan 12 personen en bij grotere groepen kan er een deel of het hele souterrain worden besproken. Het 2-wekelijks menu van District 5 kunt u vinden onder ''Menukaart'''. 

 

Buon appetito! 

RESTAURANT PIZZERIA DISTRICT 5
  CUCINA ITALIANA ANNO 1910

 

Genomineerd voor Nederlands' Beste Italiaans Restaurant 2015

Gekwalificeerd als authentiek Italiaans restaurant door de 'Accademia della Cucina Italiana'

Keurmerk Ospitalita Italiana

Powered by: WebBuro WebBuro